Rocky fudge

Dit recept is een combinatie van fudge en rocky road en het is super simpel. Het moeilijkste aan het recept is dat je het een paar uur in de koelkast moet laten staan om te stollen.

Ingrediƫnten:

1 reep pure Tony Chocolonely

200 gram Verkade Digestives puur

60 ml kokosolie

2 grote eetlepels pindakaas

2 eetlepels suiker

Handje gedroogde cranberries + een beetje voor de garnering

Handje pecannoten + een beetje voor de garnering

Handje geraspte kokos + een beetje voor de garnering

 

En zo maak je het:

Smelt de kokosolie, chocolade, suiker en pindakaas in een pannetje.

Breek ondertussen de Digestive koekjes in kleine stukjes en hak de pecannoten ik kleine stukjes. Voeg dit samen met de cranberries en kokos toe aan je chocolademengsel en haal dit van het vuur.

Alles even goed door elkaar mengen en het mengsel dan in een schaal van ongeveer 20 x 20 cm gieten. Dan even garneren met wat pecannoten, cranberries en kokos en laten afkoelen in de koelkast.

Je kan dit het beste een nachtje in de koelkast laten staan en dan in 16 kleine stukjes snijden.

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *