Mijn favoriete mama basics

Ik zal je meteen waarschuwen, dit gaat niet sexy worden. Tenzij je oma onderbroeken van de HEMA sexy vindt natuurlijk. Als moeder zijnde vind ik het vooral belangrijk om me comfortabel te voelen. Tuurlijk wil ik me op sommige momenten even sexy voelen en geen mama, maar daar gaat dit artikel niet over.

 

HEMA onderbroeken

3 stuks voor € 4,-

Mijn favoriete dagelijks ondergoed. Kost haast niks en ze zitten heerlijk. Helaas is de kwaliteit de laatste jaren wat gedaald en de prijs gestegen dus ik ben bang dat ik binnenkort op zoek moet naar een nieuwe favoriet.

H&M panty’s

2 stuks voor € 5,99 of € 7,99

Ik koop deze panty’s altijd groots in, onder andere omdat ze ook heel vaak uitverkocht zijn. Ik koop meestal een stuk of 5 pakjes 20 denier en 5 pakjes 40 denier, dan kan ik weer even vooruit.

 

 

 

Essence Rock ‘n’ doll mascara

€ 2,89 per stuk

Ik schreef hier in een ander artikel ook al over, dat vind je hier, maar ik vind deze zeker de moeite waard om nog eens te noemen. Deze mascara is echt fijn. Hij is heel goedkoop en je wimpers lijken er echt mooi vol en lang van. Te koop bij de Kruidvat.

 

 

Zeeman topjes

€ 3,49 per stuk

Natuurlijk draag ik gewoon BH’s, maar daaroverheen draag ik graag deze topjes van de Zeeman. Ze zijn gemaakt van bamboe-viscose en elastaan en zijn daardoor lekker glad en zacht. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, maar niet het hele jaar door helaas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *