Mijn favoriete vegan snacks

Ik hou van snacken! Ik hou misschien nog wel meer van snacken dan van de reguliere maaltijden tijdens een dag. Toen ik vegan ging eten moest ik ook daar wel het een en ander in aanpassen. Dit mijn favoriete snacks van dit moment.

Pringles paprika

Pringles heeft dus achterop de verpakkingen hele handige vinkjes om aan te geven of ze vega of vegan zijn. De paprika versie is dus vegan en op dit moment mijn favoriet. Voorheen vond ik de Hot ’n Spicy het lekkerst, maar die zijn dus niet vegan.

Lu toastjes met tapenade

Het liefste de LU toastjes met zongedroogde tomaat en basilicum en dan de tapenade van Bertolli van zongedroogde tomaat. Ohh ik krijg er nu alweer honger van!

Tortilla chips met chilisaus

De meeste naturel tortilla chips zijn gelukkig vegan en chilisaus over het algemeen ook. Ik hou ook enorm van guacemole dip, maar die is niet altijd vegan, tenzij je hem zelf maakt natuurlijk.

mini abrikozenflappen

Mijn vader heeft me deze ooit geïntroduceerd en sindsdien is het mijn lievelingskoekje. Mijn vader haalt ze ook altijd in huis als ik kom. Voorheen verkochten ze deze op veel plekken maar tegenwoordig kan ik ze alleen nog bij de Coop vinden. Maar ze zijn dus vegan! Jam jam!

Rocky fudge

Dit is echt een heerlijk recept en je vindt het hier. Het is niet gezond voor je maar zoooo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *