De enige beauty tips die ik voor je heb

Misschien is het je al opgevallen, maar ik heb dus geen beauty sectie op mijn site. Dit komt omdat ik daar zelf erg slecht in ben. Er zijn echter wel een paar tips die ik met jullie kan delen waardoor je in ieder geval elke dag een beetje degelijk de deur uit kan.

Tip 1: Ga naar een browbar

Ik vind dat je wenkbrauwen een hele grote invloed hebben op de rest van je gezicht. Als je wenkbrauwen er goed bij staan dan ziet je gezicht er een stuk beter uit. Als je net als ik slecht bent in beauty dingen verwacht ik niet dat je goed bent in het epileren van je wenkbrauwen. Ik heb van mezelf sowieso scheve wenkbrauwen, want eentje loopt recht en de andere heeft wel een mooi boogje. Ik ben er pas sinds een jaartje ongeveer achter dat je bij onder andere de Douglas en de Ici Paris XL browbars hebt. Hier staan elke dag mensen die gespecialiseerd zijn in het harsen van je wenkbrauwen a.k.a. de miracle workers. Want als ik daar vandaan kom dan voel ik me altijd als een topmodel. Het is niet goedkoop, je betaalt ongeveer €22,- tot € 25,- per behandeling, maar als je hier één keer in de 3 maanden heen gaat en tussendoor zelf een beetje bijplukt, dan valt het best mee.

Tip 2: kijk dit filmpje en doe er iets mee

Als je dan bij die browbar bent geweest en er de rest van die 3 maanden ook nog een beetje goed uit wilt zien, moet je even dit filmpje kijken van de HEMA. Dit is voor mij een enorme hulp geweest bij het ‘leren tekenen’ van mijn wenkbrauwen. Ik hou hier helemaal niet zo van omdat ik het er al snel nep uit vind zien, maar als je deze tips opvolgt en niet te hard van stapel loopt met je potloodje dan komt het goed.

Tip 3: Koop Essence Rock ‘n’ doll mascara

Mijn dagelijkse look bestaat dus eigenlijk alleen uit het inkleuren van mijn wenkbrauwen en het aanbrengen van mascara. Maar ik zeg het je: koop deze mascara. Hij kost maar € 2,89 maar je wimpers worden er zo mooi vol en lang van. Ik ben er helemaal weg van! Te koop bij de Kruidvat. Kun je die browbar weer een beetje compenseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *